Thursday, January 20, 2011

.A New Baby?!.

Assalamualaikum.

Selamat Hari Thaipusam kepada semua yang beragama Hindu ya! Obviously memang update seminggu sekali je kot? Ok fine, dah takde alasan nak bagi, cuma modd berblogging agak kureng sikit sekarang ni. *alasan la tu kan!!*

Entri kali ni nak tunjuk sesuatu pada korang. Kira saje nak menunjuk lah katakan.

Ehem ehem..


Muka gila ceria dapat drive kereta baru. Orang gila je tak suka oii.

Co-driver ni paling excited Sofea Jane nama glemernya hehe.

Dan dengan riang-rianya membawa rakan-rakan berjalan bersama kereta baru :) Yang tudung biru tu Marlina yang kecik molek sudah beranak satu tapi maintain kurus :p
.
.
Korang jeles tak? Ececeh mesti jeles kan.

Ekcelli tu bukan kereta aku, aku test drive je Peugeot 308 VTi baru :)

Tak dinafikan, memang pemanduan yang sangat best. Ah tak dapat BMW, Peugeot pun jadi ye la kan?

Sekarang tengah pujuk Irwan nak suruh beli. Boleh kan sayang? Boleh eh? :P ehe~

1 comment:

E.d.Y said...

ingatkan ko pregnant baby baru..hoho