Tuesday, September 6, 2011

.Thank You Dato'!.


Assalamualaikum.

Nak cerita ni. CEO aku ada blog jugak tau, jangan ingat korang je ada. Tapi ini bukan public blog, just for internal readings antara staff saja.

Ini header blognya.


CEO aku cuma akan post entri baru seminggu sekali, iaitu pada setiap hari Isnin. Pada setiap post, beliau akan cerita macam-macam benda dan kongsi perihal perkembangan syarikat, jadi sekurang-kurangnya para staf dapatlah gambaran kat mana tahap prestasi syarikat setakat ni kan.

Semua entri beliau yang taip sendiri, selalunya via Ipad lah (sampai cerita dia tertinggal Ipad dalam flight pun dia cerita jugak tau).

Dijadikan cerita, aku pun rajinlah mengkomen entri dia sebelum raya hari tu (dah dua tiga kali jugaklah aku komen sebelum ni).


Dan pada entri beliau untuk minggu terakhir bekerja sebelum cuti raya, di akhir entri beliau mengulas komen aku :)


Bangga sekejap!

Walaupun Dato' salah taip nama saya, tapi takpe. Sekurang-kurangnya saya tahu Dato' baca jugak komen saya kan :)


Thank you Dato'! Cepat-cepatlah bukak Twitter, nanti boleh tweet tweet ye tak :)



p/s: Ramai jugak yang panggil aku Nurjihah, susah sangat agaknya nak sebut Nur Najihah :)

8 comments:

Edy Zaidi said...

hai nurjihah...haha

.Najihah A. said...

.Edy.

hahah ok apa nurjihah :)

Lawsonia said...

heheh..kawan saya norjihah kak..bukan najihah..heheh..best ayt dato yg last tu...already hard for an old man..heheh..kesian dia..

Edy Zaidi said...

anak ko yang 2nd kalau pompuan boleh bagi nama tu...haha

.Najihah A. said...

.Tika.

Yeke..ada rupanya orang nama Nurjihah :P ala Dato' tu bukan tua mana, saje je dia tu :D

.Najihah A. said...

.Edy.

Haha kalo pompuan aku dah ready nama lain lah :)

- Ms. Izyan - said...

nasib bek husband ko senang nak menyebut NUR NAJIHAH BT ABAS waktu akad nikah~ kalo tak..smpai berpeluh la takle. ngeh2x~ :D

.Najihah A. said...

.Intan.

Nur Najihah Binti Md Abas lah :)