Thursday, September 15, 2011

.Selamat Hari Malaysia.

Tahun ini tahun kedua kita semua sambut Hari Malaysia. Semoga Malaysia terus kekal maju, makmur, aman dan sejahtera.

Tak mahulah aku Malaysia huru-hara macam negara-negara luar tu. Yang penting, cukup makan, nak ke mana-mana pun rasa selamat, cukuplah.

Jadi apa rancangan cuti 3 hari ni? Undangan rumah terbuka memang banyak, alamatnya mengumpul lemak lah hujung minggu ni. Dan ada 3 buah rumah aku nak view mulai esok. Oh ya lupa nak beritahu, kalau dapat rumah yang bersesuaian, aku dan Irwan akan pindah dari lokasi sekarang ni.

Almaklumlah sudah ada sejarah hitam dengan lokasi sekarang. Harap-harap rezeki menyebelahi kami kali ini, senang dapat rumah yang elok dan yang penting menepati bajet lah. Setakat sewa sampai RM1000++ buat apa kan, tolong orang bayar rumah je, kalau rumah sendiri takpe jugak.

Selamat Hari Malaysia semua!


4 comments:

atie lazis said...

carik umh sewa ke beb?area mne?..leh aku singgah kalo dtg kl ;)

.Najihah A. said...

.Atie.

Haah..dah dapat dah, kat Damansara Damai. Jemput singgah :)

Edy Zaidi said...

ada open house tak gha?hehe

.Najihah A. said...

.Edy.

Open house takde, aku nak mencegah ramai orang daripada menjadi obes :P