Tuesday, September 20, 2011

.Undescribed Feeling.

Hai.

Sebenarnya perut tengah kenyang. Mata pun boleh tahan ngantuknya. Kalau buat kerja pun kira tak berapa produktif lah.

Aku sihat. Semalam aku pergi check-up, diam tak diam sudah 7 bulan dah perut aku membesar ;) Maksudnya kira-kira lagi 2 bulan, insyaAllah jika diizinkan Tuhan, aku akan melahirkan. rasa takut ada, cuak ada, tak boleh bayangkan lah keadaan masa tu nanti. *post-poned tak payah bayangkan*

Nanti esok aku cerita pasal check-up, dan upload sekali imej scan tu :)

Kitaorang akan pindah ke rumah baru hujung bulan ni, tapi satu apa pun tak kemas lagi. Aku lagi la, mood tengah malas memanjang, nak sentuh apa-apa pun jadi malas.

Makin perut besar, makin lah malas tau nak buat apa-apa. Hari yang sama kitaorang pindah tu, malamnya pulak Irwan dah nak pergi outstation. 3 minggu pulak tu, bila dia balik je tau-tau aku dah 8 bulan :(  Kalau dekat takpe, ini terpisah sehingga kira-kira 15,966.80 kilometer. Time zone pun beza -11 jam. Kalau naik flight tu, makan masa 1 hari jugaklah.

Hmmm entah kenapa, aku macam sedih bila nak kena tinggal. Aku tau dia pergi sebab kerja, tapi entahlah. Perasaan yang sukar diterjemah. Mesti aku nangis gila-gila lah nanti. Dah la sekarang ni air mata memang murah kot T_T

Nak Skype, laptop takde, handphone tak support T_T  Nak emel? Esoknya baru dapat reply. Nak call confirm tak boleh selalu. Tulis surat? Dia balik Malaysia baru dapat reply kot.

Tahan jelah perasaan ni. Oh hati, sila lah menjadi kuat.

4 comments:

Edy Zaidi said...

alahai...kesiannya...nah pinjam laptop aku...hehe

.Najihah A. said...

Takmo, aku nak pinjam Ipad ko :P

atie lazis said...

mne lptop ko beb?incik suami nk g mne...sbr k..aku phm..

.Najihah A. said...

.Atie.

Laptop aku kena curi, adik aku pinjam, rumah dia kena rompak.

Irwan kena pergi ke Amerika Selatan :(