Friday, June 24, 2011

.Suam-suam Kuku.

Assalamualaikum.

Hello! Blog ni dah macam suam-suam kuku je kan. Kalau ada update, adalah. Kalau takde, lantaklah :P Mood blogging aku dah tak macam masa zaman anak dara dulu :D Tiap-tiap hari mesti gatal tangan nak update. Ya, masa berubah, manusia juga berubah kan.

Baiklah, lepas aku baca blog kakak Nadia, aku pun bercadang nak buat jugak. Kira ala-ala tag lah ni. Tau jelah kan, aku kan suka buat tag :P

Jadi, untuk 30 hari berikutnya, ini yang akan aku update. Tapi mungkin akan aku selitkan cerita-cerita lain jika mood berbelog datang mencanak nanti :P

Here's the list!

Day 1 — Your favorite song


Day 2 — Your favorite movie

Day 3 – Your idea of the perfect first date

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend

Day 5 – What makes you different from everyone else

Day 6 – A song to match your mood

Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as pet

Day 8 – Your dream wedding

Day 9 – A photo of the item you last purchased

Day 10 – A photo of your favorite place to eat

Day 11 – A picture of your favorite memory

Day 12 – Your current relationship, if single discuss how single life is

Day 13 – A picture of your favorite band or artist

Day 14 – A TV show you’re currently addicted to

Day 15 – Something you don’t leave the house without

Day 16 – Short term goals for this month and why

Day 17 – How you hope your future will be like

Day 18 – 5 things that irritate ME about opposite/same sex

Day 19 – A picture of something you want to do before you die

Day 20 – The meaning behind your blog name

Day 21 – A photo of something that makes you happy

Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently

Day 23 – 15 facts about you

Day 24 – A photo of something that means a lot to you

Day 25 – Who are you?

Day 26 – A photo of somewhere you want to go

Day 27 – What kind of person attracts you?

Day 28 – In this past month, what have you learned?

Day 29 – Something you could never get tired of doing

Day 30 – A photograph of yourself today & three good things that have happened in the past 30 days
 
 
Ok kan? Mencabar jugak task ni :P
 
 
Nak sambung kerja.
 
 
 
p/s: final Maharaja Lawak malam ni, korang rasa siapa menang?

2 comments:

atie lazis said...

gha..

nmpk dah kesan2 preggy kt ko..aku pn dlu time pregnant..fb pn aku haram nk masuk...malas gle okey!..huhu..

.Najihah A. said...

haha tau takpe. agaknya simptom orang mengandung memang macam tu kot :P

nanti ada anak mesti rajin semula, nak upload gambar baby katakan :P