Friday, November 26, 2010

.Terbantut.

[jari buruk pun sibuk nak tunjuk. itu cincin merisik dan cincin tunang aku, bukan cincin kahwin.]


Aku baru bersemangat nak tulis sambungan kisah hari perkahwinan aku.

Tapi bila dapat berita kereta aku baru saja di tow oleh DBKL, terus mood hilang. Mengenangkan duit gaji akan melayang hari ni. *sigh*

Sabar ghA, anggap je sedekah pada DBKL di hari Jumaat yang mulia ini kan ;)

6 comments:

adibah said...

t smbg la gha..seronok nak bc..=p

E.d.Y said...

jap gha..apsal cincin belah kiri tu macam mencengkam jari ko je??cincin makin kecik or jari ko makin gebu??hehe..jgn marah yer..:p


PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

.Najihah A. said...

.diba.

hehe oke2 tunggu ye!

.Najihah A. said...

.Edy.

jari aku yang semakin menggebu! ;p ok aku dah vote dah.

Ari said...

Yeke? hmmm... think positive ok kakak? Can't wait for the rest wedding pix! :)

.Najihah A. said...

.Ari.

It's okae :) ada hikmah tu. ehe tunggu ye!!