Wednesday, November 24, 2010

.Mari Tengok Gambar Pengantin, Muka Lebar Macam Pinggan, Tapi Comel Macam Powerpuff Girl!.

Tadi aku dah draft entri gambar-gambar kawin, tapi tiba-tiba hilang.

Ini percubaan dulu. Terima kasih :)

10 comments:

.:.farayhasukri.:. said...

gojes ya amat!!
baju i like 567juta kali!

amy said...

alaaa tak sabar nak baca :( eheheh skali kene tunggu next enrty :p btw suke tgk banner blog kau.sweet!

E.d.Y said...

seri pengantin terserlah beb

.Najihah A. said...

.farayha.

ehe thanks sis! ;) saye pun suka 567juta kali! ;p

.Najihah A. said...

.amy.

tunggu eh..tak sempat lagi nak update. ehe banner express tuh ;p

.Najihah A. said...

.Edy.

Yeke? Aku pun tak perasan terserlah ke tak. Thanks!! ;)

Ari said...

Kakak,
muka u macam atilia versi bertudung la.. cantikk!!! :)

.Najihah A. said...

.Ari.

Thanks adik! ;)

Ehe Atilia ke, muka dia comel, muka i macam pinggan besarnya.hehe

Ari said...

You're pretty, kakak! Indeed. :)

.Najihah A. said...

.Ari.

Nanti waktu kamu kahwin pun mesti cantik jugak :)