Wednesday, December 29, 2010

.Edisi Dua.

Assalamualaikum.

Genap dua bulan hari ini, aku dengan Irwan berkongsi hidup.

Dan dua bulan ini lah macam-macam benda yang jadi. Yang buat aku tersenyum lebar, yang buat aku menangis bagai nak rak. Semua lah.

Dan aku amat bersyukur Tuhan masih kekalkan ikatan kami.

You know what? It's though to have a long-distance marraige. Indeed. Mulanya aku rasa macam everything can get through easily, tapi lama-lama mencabar keupayaan aku jugak. Lagi-lagi bila kita sakit, suami pulak tiada di sisi :'( Jadi perasaan harus menjadi tough itu harus sangat kuat. Dah takda masa asyik nak melalak je.

Oleh kerana kami pasangan PJJ (Pengantin Jarak Jauh), jadi bila sesekali berjumpa, pasti akan membuat pelbagai aktiviti sebanyak yang boleh untuk menghabiskan masa bersama-sama.

Nohing much, weekend lepas kitaorang cuma pergi minum Kopi keretapi (Irwan mengidam sangat), lepas tu pergi main boling and have a short karaoke session.


Aku baru tau Irwan ada bakat main boling. Serius boleh tahan terer laki aku nih :)
Aku pun terer jugak, taoi masukkan bola ke longkang lah. kah kah.

Dan Irwan ada bakat menyanyi jugak lah, sikit-sikit.Hehe.

Terima Kasih Allah kerana masih beri peluang untuk kami bersama.

Semoga semua ini berkekalan ke nafas terakhir. Amin.

I Love You So Much!

4 comments:

.:.farayhasukri.:. said...

sis !
anda bedua sgt comel..bile nk ade sorg lagi neh? :p

E.d.Y said...

semoga cepat timang anak..hehe

.Najihah A. said...

.Farayha.

ehe comel ke :) belum ada rezeki lagi la sis.huhu

.Najihah A. said...

.Edy.

Amin! :)