Wednesday, December 15, 2010

.Aku Nak Tapi.....

Assalamualaikum.

Hai semua.

Maaflah dah lama tak menulis. Bukan tak mahu update, aku nak. Betul, serius aku nak update, cuma masa tak cukup. masa yang ada cuma masa untuk tidur sahaja -_-

Banyak sangat hal perlu diselesaikan, perlu dikemaskini, perlu diperbaiki. Sampai dehydrated dibuatnya.

Aku rasa something wrong sikit sekarang ni. Aku cepat letih, makin malas, asyik nak tidur je :(
Macam rasa tak produktif langsung.

Dan aku suka teringin nak makan macam-macam pulak.



Ok tiba-tiba nak makan J.Co Donut sekarang ni. *telan air liur*



6 comments:

s a y a said...

beb..
ko pregnant kot ni.. :D

SiSagaPutih said...

haaa!
ni tanda2 mcm org ke3 nak hadir dlm ur small little family ni :P

E.d.Y said...

nak jugak...belanja

.Najihah A. said...

.Sabarina.

haha no komen :D

.Najihah A. said...

.Soap.

Amin :)

.Najihah A. said...

.Edy.

Ko lah belanja aku, please!!!! :)