Friday, December 17, 2010

.Malam Ini.

Assalamualaikum.

Salam tengahari Jumaat. Wahh ngantuknya mata ni, lagi-lagi bila perut sudah kenyang. Lagipun malam tadi tak cukup tidur, Irwan baru sampai dari JB, jadi pukul1 pagi kena amik dia kat Bukit Jalil. Tu yang berat je mata sekarang ni.

Pejam celik, pejam celik, dah nak sampai ke penghujung tahun kan. Rasanya banyak lagi target tahun ini belum tercapai, dah nak masuk tahun baru pulak.

Wehh janji nak update story pasal kawin, tipu lah tak baik tau menghampakan pembaca. OK bukan tak nak update, tapi tak sempat nak curi masa kat opis. Sabar ye. Tengah dapatkan mood untuk bercerita ni.


Baiklah, malam ini aku dengan Irwan bercadang nak pergi i-City Shah Alam, kat Seksyen 7 tu (macam gambar kat atas ni). Siapa pernah pergi? Nampak macam romantik je tempat ni kan. Ala-ala kat Korea gitu.

Jadi sesuailah bagi pasangan lovebirds macam kami ni :) Masih segar dan masih dalam mood bermanja-manja. Geli je bermanja-manja. Haha.

Siapa pernah pergi, best tak tempat ni?

6 comments:

amy said...

besttt ehe tapi panas.then kalau nak amik2 gambar jgn pegang pokok2 lampu tuh,nanti kene *preeet* bunyik wisel guard2 haha

nnt amik gamba banyak2 k :)

.Najihah A. said...

.Amy.

hehe thanks for the tips! ;)

**ala amik gambar pakai hp camera jelah -_-

E.d.Y said...

org cakap xbest icity ni..

.Najihah A. said...

.Edy.

Yeke..takpe nanti aku usha jugak.

nurul'ain said...

walaupun dah lama kot entry ko ni...tapi aku nak komen jugak.just nak bagitau,aku tak penah amik gmbr lagi kat dlm i-city ni...T_T

.Najihah A. said...

.Ain.

Ehh ko dok Shah Alam lama dulu pun tak penah gi.hehe